Webshop laten maken
website laten maken

Betaalbare webshop laten maken

Webshop laten maken? Als u een winkel heeft of op een andere manier producten verkoopt, dan komt u vroeg of laat op een punt dat u een webshop nodig heeft. Met een webshop boort u een geheel nieuw publiek aan en vergroot u uw zichtbaarheid en daarmee uw omzet. Uw klanten bevinden zich online en zoeken naar producten zoals die van u. Als u een webshop wilt laten maken dan is WebJoel u daarbij graag van dienst.

Een webshop moet voldoen aan uw hoge eisen en daarom zal WebJoel deze uitvoerig met u bespreken alvorens de webshop voor u wordt gemaakt. Uiteraard is ook de prijs van uw webshop belangrijk, WebJoel bouwt daarom webshops in WooCommerce(WordPress) of in OpenCart. Dit scheelt veel ontwikkeltijd en daarmee een hoop onnodige kosten!

Het is natuurlijk spannend om een webshop te laten maken, WebJoel helpt u graag op weg om uw wensen en eisen samen te smelten tot een uitvoerbaar plan. Op deze manier kunt u een website laten maken op basis van uw eigen wensen.

WooCommerce en OpenCart

WebJoel werkt met twee webshop CMS systemen, WooCommerce(WordPress) en OpenCart. Dit zijn beide krachtige webshop systemen en worden door miljoenen webshops gebruikt. Een voordeel van WooCommerce en OpenCart webshops is dat u makkelijk uw eigen content kunt beheren. Wel zo handig als u zelf geen programmeerkennis heeft!Wordt geleverd zoals vooraf met u besproken

U kunt altijd zelf uw content beheren

Onbeperkt schaalbare web oplossing

Beste technologie voor een betaalbaar tarief

Houd uw website up-to-date en zoekmachine vriendelijk

Altijd persoonlijke en professionele support


Gebruiksvriendelijk Webshop CMS Systeem

De makkelijk te gebruiken CMS systemen WooCommerce en OpenCart geven u de mogelijkheid om zelf uw content te creëren, aan te passen en te publiceren, inclusief:


website laten maken


Aanpassen website text en links

Oneindig aanmaken van categorieën

Oneindig aanmaken van producten

Veilige login

Links en menu management

Simpele HTML Editor

Blog

Zoekmachine vriendelijke structuur

Social media integratie

Google Map integratieNIEUWSTE KLANT REVIEWSVan offerte tot webshop


Offerte

WebJoel overlegt met u wat uw wensen zijn en op basis hiervan wordt er een offerte ter beoordeling opgesteld

1

Planning

Na goedkeuring van uw offerte wordt er een planning gemaakt. U kunt vanaf dit moment meekijken in het project management systeem van WebJoel, hier ziet u precies hoever uw project gevorderd is.

2

Design en Content

In overleg met u wordt bepaalt hoe de website eruit gaat zien en welke content er zal worden geplaatst

3

Oplevering

Na het succesvol testen van uw nieuwe webshop, wordt deze opgeleverd op uw domeinnaam

5

Onderhoud

Het is belangrijk dat uw webshop veilig blijft, daarom is technisch onderhoud van uw installatie erg belangrijk, WebJoel verzorgt dit graag voor u. Vraag naar de mogelijkheden.

6

Webshop laten maken door WebJoel?

Benieuwd wat uw nieuwe webshop bij WebJoel zou kosten? Vraag een offerte aan!