Twitter laten beheren

Bijna iedereen heeft een Twitter account, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijkere zaken.

Full-service Twitter beheer

Bij WebJoel kunt u uw Twitter bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Twitterpagina actief is en blijft. WebJoel zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Twitterpagina wordt getweet en hoe vaak.

Het is belangrijk dat uw Twitterpagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep tweet dan liggen hier grote kansen. WebJoel neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Twitterpagina gaan tweeten.

 

Twitter bedrijfspagina laten maken

Als u zelf nog helemaal geen Twitter bedrijfspagina's heeft dan kan WebJoel dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Twitterpagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Twitter Adverteren

Een bedrijfspagina hebben op Twitter is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Twitter te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Twitter meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. U kunt bijvoorbeeld gesponsorde tweets plaatsen op Twitter. WebJoel adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op twitter

 

Kosten Social Media Beheer

De kosten van Twitter Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Twitterpagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.