Twitter bedrijfspagina laten maken

Laat een twitter bedrijfspagina maken

Twitterpagina heeft voor uw bedrijf dan is WebJoel u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben

Professionele Twitter bedrijfspagina

Bij WebJoel kunt u uw Twitter bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Twitter bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Twitter. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijfspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Twitterpagina kan vandaag de dag niet meer missen.

Twitter beheer

Het beheren van uw zakelijke Twitterpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Twitterpagina uit handen.

Kosten Twitterpagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Twitterpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Twitter Beheer of Adverteren op Twitter
Waarom een Twitter pagina?

Een social media bedrijfspagina heeft een positief effect op uw online zichtbaarheid en vindbaarheid


Bereik een breder publiek

Een twitter pagina helpt mee om uw online vindbaarheid te vergroten

Uit te breiden met adverteren op twitter

Direct en persoonlijke contact met uw doelgroep

Lage tarieven, hoge effectiviteit

Twitter bedrijfspagina laten maken door WebJoel?

Vraag een offerte aan!