Twitter bedrijfspagina laten maken

Als u nog geen Twitterpagina heeft voor uw bedrijf dan is WebJoel u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

Professionele bedrijfspagina

Bij WebJoel kunt u uw Twitter bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Twitter bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Twitter. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijfspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Twitterpagina kan vandaag de dag niet meer missen.

 

Twitter beheer

Het beheren van uw zakelijke Twitterpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Twitterpagina uit handen.

 

Twitter Adverteren

Een bedrijfspagina hebben op Twitter is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Twitter te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Twitter meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. U kunt op Twitter bijvoorbeeld een gesponsorde tweet plaatsen. WebJoel adviseert en helpt u hier graag bij.

 

Kosten Twitterpagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Twitterpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Twitter Beheer of Adverteren op Twitter. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.