Social Media Beheer

Contact onderhouden met uw klanten via verschillende Social Media kan een tijdrovende bezigheid zijn. Tegenwoordig echter wel erg belangrijk bij het contact met uw klanten. Uw doelgroep bevindt zich immers op Social Media en die wilt u natuurlijk wel bereiken.

Social Media laten beheren

Bij WebJoel kunt u uw Social Media laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Social Media actief is en blijft. WebJoel zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Social Media wordt verspreid.

Door uw Social Media Beheer uit handen te geven bespaart u kostbare tijd die u aan andere belangrijke zaken kunt besteden. Wij kunnen o.a. Facebook, Twitter en Linkedin voor u beheren, maar ook andere Social media zijn bespreekbaar.

Social Cockpit

De Social Cockpit beantwoordt de actuele probleemstellingen van social media, nieuwsbrieven en content marketing. WebJoel loopt voorop met het meest complete marketing communicatie platform op dit moment. Een platform dat een groot scala aan mogelijkheden biedt, terwijl de eenvoud en het gebruikersgemak alle records breken. Al uw Social Media zelf beheren vanaf 1 plek! Lees meer over de Social Cockpit

Social Media bedrijfspagina laten maken

Als u zelf nog helemaal geen Social Media bedrijfspagina's heeft dan kan WebJoel dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Social Media pagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

Social Media marketing

Een bedrijfspagina hebben op Social Media is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u imemrs geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Social Media te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Social Media meehelpen uw pagina bij het publiek bekend te maken. WebJoel adviseert en helpt u hier graag bij.

Kosten Social Media Beheer

De kosten van Social Media Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Social Media Beheer besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Bekijk voor meer informatie over de tarieven onze Prijzen en Pakketten.


Meer weten?

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

010 78 68 000 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier