Online Marketing

 

Online te vinden zijn kan een lastige klus zijn. Met SEO komt u een heel eind, maar dat heeft tijd nodig en niet iedereen heeft die tijd of wil daar op wachten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch online zichtbaar te zijn d.m.v. online adverteren.

 

Adverteren op Google (Adwords)

De meest bekende manier van online marketing is het adverteren op Google. U toont hiermee uw advertenties bij relevante zoekresultaten en zodoende genereert u relevante bezoekers voor uw website. De mogelijkheden van het adverteren op Google Adwords zijn erg uitgebreid. Wij voorzien u graag van een gedegen advies omtrent het adverteren op Google. Waarop wilt u gevonden worden?

 

Adverteren op Social Media

Naast het adverteren wordt het adverteren op Social Media steeds populairder. Steeds meer bedrijven zien het nut in van het bereiken van hun doelgroep op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Linkedin. Bij WebJoel kunnen wij u goed adviseren omtrent uw wensen voor het adverteren op Social Media, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Rapportage en Analyse

Als u het beheer van uw campagnes overlaat aan WebJoel dan ontvangt u maandelijks(of wekelijks) een rapportage met de resultaten en cijfers van uw lopende campagnes. Zo krijgt u zelf ook een goed inzicht in de effectiviteit van uw campagne(s).

 

Kosten Online Marketing

De kosten van voor online marketing zijn afhankelijk van uw wensen, gaat u zelf uw campagnes beheren of laat u dat doen en hoeveel advertenties en kanalen wij eventueel voor u gaan beheren. Wij adviseren u graag omtrent uw online marketing campagne en stellen dan in overleg met u een tarief en/of budget vast.