LinkedIn bedrijfspagina laten maken

Laat een LinkedIn bedrijfspagina maken

Als u nog geen LinkedIn pagina heeft voor uw bedrijf dan is WebJoel u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

Professionele LinkedIn bedrijfspagina

Bij WebJoel kunt u uw LinkedIn bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw LinkedIn bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op LinkedIn. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijfspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke LinkedIn pagina kan vandaag de dag niet meer missen.

LinkedIn beheer

Het beheren van uw zakelijke LinkedIn pagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw LinkedIn pagina uit handen.

Kosten LinkedIn bedrijfspagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke LinkedIn pagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met LinkedIn Beheer of Adverteren op LinkedIn. Vraag hiervoor gerust een offerte aan.
Waarom een LinkedIn pagina?

Een social media bedrijfspagina heeft een positief effect op uw online zichtbaarheid en vindbaarheid


Bereik een zakelijk publiek

Een LInkedIn pagina helpt mee om uw online vindbaarheid te vergroten

Uit te breiden met adverteren op LinkedIn

Netwerk met andere ondernemers

Lage tarieven, hoge effectiviteit

Twitter bedrijfspagina laten maken door WebJoel?

Vraag een offerte aan!