LinkedIn bedrijfspagina laten maken

Als u nog geen Linkedinpagina heeft voor uw bedrijf dan is WebJoel u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

Professionele bedrijfspagina

Bij WebJoel kunt u uw Linkedin bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Linkedin bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Linkedin. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren. Maar ook om te netwerken met collega's of andere professionals. Kortom, een zakelijke Linkedinpagina kan vandaag de dag niet meer missen.

 

Linkedin beheer

Het beheren van uw zakelijke Linkedinpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Linkedinpagina uit handen.

 

Linkedin Adverteren

Een bedrijfspagina hebben op Linkedin is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Linkedin te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Linkedin meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. WebJoel adviseert en helpt u hier graag bij.

 

Kosten Linkedinpagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Linkedinpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Linkedin Beheer of Adverteren op Linkedin. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.