Klant-Reviews

Klant-Reviews

Klant van WebJoel? Voeg een Review toe
Mariëlle Verbaas
verbaasuitvaart.nl
2017-01-03, 18:24
Beste Joël,

Bedankt voor het maken en ontwikkelen van mijn website verbaasuitvaart
Mede door jou input, tips en persoonlijke aandacht is het meer geworden dan dat ik in gedachte had. Zorgvuldig, snel, betrouwbaar zijn kernkwaliteiten die op jou betrekking hebben, bedankt hiervoor! Succes en op zeker tot ziens voor onderhoud en aanpassingen op mn website! Mariëlle
Madsy Winter
shivonia.nl
2016-10-20, 20:38
Dank voor een hele fijne samenwerking Joël.
Zeer punctueel, creatief en flexibel. Wij zijn zeer tevreden met onze website en zullen je zeker aanbevelen bij onze contacten.
Louise Ouwerkerk
ALO Administratie
2015-12-17, 14:05
Zeer onder de indruk van het inzicht, de creativiteit en het enthousiasme van Joël. Het resultaat is een website die mijn verwachtingen heeft overtroffen! Joel, dank je wel hiervoor.
Daniel de Witte
www.ilinq.eu www.dwdewitte.nl www.ruachfonds.nl www.ontwerpdetoekomst.nl
2015-11-16, 21:43
Bedankt voor de adequate, meedenkende en flexibele houding! Hiermee is FUSEWEB/WEBJOEL voor ons een belangrijke partner in online positionering en kennisdeling.
MixFix
www.mixfix.nl
2015-10-07, 20:21
Erg prettig met Joël samengewerkt. Leuk, persoonlijk, contact. Hij is met veel goede ideeën gekomen en ik heb veel van 'm geleerd. Tot in de late uurtjes kon ik hem storen met mijn vragen. Joël, bedankt!
Jolanda de Waard-Rutjes
www.uniomistica.nl
2015-07-15, 08:27
Zoek je iemand die met je meedenkt om van jouw website een succes te maken dan moet je bij Joel zijn! Hij heeft ook nog eens een groot hart want hij is sponsor van onze stichting! Ontzettend bedankt voor het opzetten van onze website waar we zoveel positieve reactie's van hebben mogen ontvangen.
AllarDesign
www.allardderksen.nl
2015-03-16, 14:13
Ik kwam aan met een schets op papier over hoe ik mijn website wilde hebben. Niet alleen heeft WebJoel hem exact weten na te bouwen tevens geeft hij een creatieve en visueel kloppende oplossing voor de details die niet in mijn ontwerp zijn vernoemd. Ik twijfel geen moment om WebJoel voor andere projecten aan te raden.
P. Vuong
www.goedkopearbeid.nl
2014-11-06, 15:44
Dit is de 5e keer dat ik met Joël samenwerk. Net als altijd, heeft Joël ook deze keer een prachtige site voor ons gebouwd. Joël, je bent top!
P. Vuong
www.goodmorning-poule.eu
2014-09-12, 16:43
Joël heeft bewezen dat hij supersnel een degelijk product kan afleveren. Voor Goodmorning uitzendbureau heeft Joël in slechts 4 dagen tijd een poule website opgezet (ontwerpen, bouwen en live zetten). Top! Super service! Echt aan te raden ;)
Arjan
www.atelierleopold.nl
2014-07-17, 13:41
Na eerst zelf geprobeerd te hebben om een website te maken heeft Joel ons geweldig geholpen met een fantastische website als eindresultaat. Hij heeft goeie ideeën, is erg snel met reageren als je een vraag hebt en je kunt altijd bij hem terecht. Dank je wel !!
Dimitri
www.buizenframeonline.nl
2014-06-23, 23:26
Zeer fijne samenwerking gehad met Webjoel. Joel neemt altijd zijn telefoon op, of belt meteen terug in tegenstelling tot andere webdesigners. Dit is echt top! Joel neemt zijn werk serieus en lost zo snel mogelijk eventuele problemen op. Ik schrijf niet zo snel reviews, maar Joel heeft hem dubbel en dwars verdiend! Nogmaals bedankt voor het fijne samenwerken met een uitstekend resultaat!
Annemarie Romijn
www.loopbaan adviesromijn.nl
2014-05-30, 09:56
Joel is creatief, dienstverlenend en - niet onbelangrijk - altijd vrolijk. Hij heeft echt een passie voor zijn vak en dat merk je.
Caroline van Haren
www.vievitale.nl
2014-05-22, 11:17
Ik vond Joel door op internet op zoek te gaan naar een professionele websitebouwer die de klus voor een aantrekkelijke prijs wilde klaren. Achteraf een zeer goede vondst: Joel is betrouwbaar, vakkundig en geduldig. Dat laatste was mooi meegenomen aangezien ik nogal een leek ben en soms wel drie keer om uitleg vroeg. Joel denkt vanuit de klant en weet de oplossingen waar te maken, Daarbij is hij ook zeer prettig in de omgang. ik zou hem dan ook aan iedereen aan willen bevelen.
Mark Nauta
shop.ergoxs.com
2014-05-19, 13:28
Joel heeft onze webshop in zeer korte tijd voor een schappelijk bedrag in elkaar gedraaid. Ik zag het niet zitten mezelf in webshop templates te verdiepen. Van de keus dit uit te besteden aan Joel heb ik geen moment spijt gehad! Zowel tijdens als na de oplevering is de ondersteuning prima geweest. In 1 woord; klasse!
Nogmaals dank Joel!
Peter Feldkamp
www.feldkamp uitvaartverzorging.nl
2014-05-03, 19:22
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, samen met een collega uitvaartondernemer hebben wij een gezamenlijke site gemaakt. De basis is gelijk maar verschillen in tekst. Joel heeft veel geduld gehad om onze sites voor beide naar onze wens te maken. Wij zullen zeker weer gebruik maken van zijn diensten. Bedankt.
Angélique
www.inmotion dancefitness.nl
2014-04-18, 06:28
Mocht je een website willen laten bouwen zal ik je zonder meer Webjoel aanraden. Met een behoorlijke dosis vakkennis, geduld en creativiteit zal hij er een voor je bouwen die functioneel is en bij je past.
Een aanrader!
Charlotte
www.menorquinas.nl
2014-02-25, 18:12
Dankjewel Joel voor het maken van de website! Dat heb je echt fantastisch gedaan. Je had echt met een leek te maken en je wist het me allemaal duidelijk uit te leggen. Wat een geduld had je met me en wat een service gaf je. Echt klasse !
Westernstar.nl
www.westernstar.nl
2014-02-17, 10:27
Joel heeft voor ons een mooie en funtionele site gemaakt en bovendien alles erom heen goed geregeld.
Hij gaf goed advies en stond ook volledig open voor onze input en wensen. Tevens duidelijke uitleg en een goede aftersales. Bedankt.
Brigith
www.briightvintage.com
2014-02-04, 22:20
Super service! Joël is ontzettend vakkundig! Hij heeft goede ideeën en reageert ontzettend snel. Een aanrader voor iedereen die een website/webshop wil beginnen! Ontzettend bedankt voor alles!
Sathanama
www.isaia.foundation
2014-02-04, 10:17
Fantastisch! Inmiddels heeft Joël 3 websites voor mij gebouwd en dat wat ik wilde heeft hij in korte tijd neergezet en daarbij werd ik ook aangenaam verrast. Zijn werk beschouw ik als heel vakkundig, creatief en precies. Hij reageert ook snel op mijn vragen, voor mij een echte steun waar ik wat betreft website e.d. op terug kan vallen. Dank je wel Joël. Ook hartelijk dank voor het sponsoren van mijn stichting. Echt Top!!
Maggie Joziasse
www.gongshamal-wellness.nl
2013-12-14, 23:26
Een website laten bouwen: ik vond het best spannend. Bij Joël vanWebjoel is zoiets in goede handen. Hij biedt precies wat hij beloofd en alles in goed overleg, waarbij ik een actief aandeel had in het ontwerp. Hij is heel helder in de te nemen stappen en begeleidt het keuzeproces prima, want hij weet waarover hij spreekt. Ook als het gaat om het ontwerp van het logo, het lettertype en het gebruik van foto’s. Ik kon altijd bellen als ik een vraag had, met de service zit het helemaal snor. Ook de hosting van de site kon ik bij hem onderbrengen, echt een compleet pakket dus, voor een heel schappelijke prijs. Door deze aanpak is het echt míjn site geworden, èn eentje waar ik alle vertrouwen in heb. Joël nogmaals hartelijk dank!
hans prins
voetreflexhans.nl
2013-11-28, 23:54
Na een aantal offertes, kwam ik in contact met Joel. Hij was de eerste die persoonlijk kennis kwam maken. Door zijn enthousiasme heb ik gelijk besloten dat hij mijn website ging bouwen en geen minuut spijt gehad. Binnen een aantal dagen had hij een concept klaar en zijn idee was gelijk goed en dat hij goed naar een klant kan luisteren wat deze wil. Ik beveel hem zeker aan om website ed te laten bouwen. Als ik Joel een cijfer mag geven is het een dikke tien.
De Kleine Kroon
gobdekleinekroon.nl
2013-11-21, 11:03
We hebben weken gezeten met onze website die ondanks vele beveiligingen steeds werd gehacked. Na vele beheerders te hebben gevraagd, die er niet zijn uitgekomen, zijn wij bij Joël terechtgekomen. Joël pakte het probleem meteen op. Je kan op elk moment van de dag Joël bereiken en hij lost het probleem ter plekke op voor je. Ja, wij zijn hele tevreden klanten en zullen nog vele malen met Joël samenwerken! Hij is echt goed, geduldig, snel en vriendelijk! Top!!
Giannino
www.easy-road.nl
2013-11-08, 22:28
Ik ben heel erg tevreden over het werk van WebJoel en vooral zijn geduld.
Ik heb niet veel hoeven uitleggen over hoe de website eruit zou moeten zien, want webjoel kwam met een idee waarbij ik direct akkoord ben gegaan en erg tevreden over ben! En heel dik tevreden over de service die ik nog steeds na een jaar van hem krijg. Webjoel is een aanrader!!
DutchSportsGroup
dutchsportsgroup.nl
2013-11-08, 12:15
Dank voor de snelle en goede oplevering, de site ziet er goed en professioneel uit!
Mischa
Besloten Website
2013-10-24, 20:18
Duidelijk uitgelegd wat ik nodig had, een duidelijke termijn waarop de site mogelijkerwijs online staat, snelle levering van de website en bij problemen, hoe groot of klein, snel bereikbaar voor hulp. Daarnaast erg klantvriendelijk en in staat om dingen goed uit te leggen ook als ik er zelf niet uit kom.
Kitty
www.Beauty-One.nl
2013-10-04, 01:12
Super goed, meegaand en snel
P. Vuong
www.tjcamera.nl
2013-03-16, 10:34
Snelle levering, top (after sales) service, vragen worden snel beantwoord en problemen supersnel opgelost. Dankzij Webjoel hebben wij een prachtige webshop. Wij zijn zeer tevreden. Indien wij in de toekomst nog meer webshops willen openen, dan zal Webjoel absoluut onze 1e keuze zijn.
A. Hakala
no-nonsens.eu
2012-09-23, 19:45
Bij deze wil ik webjoël bedanken voor de snelle levering en service van onze website: no-nonsens.eu Binnen een week stond onze website online. Daarnaast werd er volop meegedacht bij de lay-out. Na een week hadden wij toch nog een paar kleine wensen, deze aanpassingen werden gratis en binnen twee dagen verwerkt in onze website. Webjoël zal dan ook in de toekomst de nodige opdrachten van mij gaan ontvangen. A. Hakala
Astrid
www.yolo-crete.com
2012-06-29, 00:01
Schitterend design van mijn website !!! De after sales support is meer dan voortreffelijk !!