Google+ laten beheren

Veel mensen hebben tegenwoordig een Google+ account, en deze telt zelfs sterk mee voor uw SEO, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijkere zaken.

Full-service Google+ beheer

Bij WebJoel kunt u uw Google+ bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Google+ pagina actief is en blijft. WebJoel zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Google+ pagina wordt gedeeld en hoe vaak.

Het is belangrijk dat uw Google+ pagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep communiceert dan liggen hier grote kansen. WebJoel neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Google+ pagina gaan delen.

 

Google+ bedrijfspagina laten maken

Als u zelf nog helemaal geen Google+ bedrijfspagina's heeft dan kan WebJoel dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Google+ pagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Google+ Adverteren

Een bedrijfspagina hebben op Google+ is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Google+ te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Google+ meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. WebJoel adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op Google+

 

Kosten Google+ Beheer

De kosten van Google+ Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Google+ pagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.