Google+ bedrijfspagina laten maken

Als u nog geen Google+ pagina heeft voor uw bedrijf dan is WebJoel u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

Professionele bedrijfspagina

Bij WebJoel kunt u uw Google+ bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Google+ bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Google+. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren. Maar mede omdat een Google+ pagina meetelt voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Google+ pagina kan vandaag de dag niet meer missen.

 

Google+ beheer

Het beheren van uw zakelijke Google+ pagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Google+ pagina uit handen.

 

Google Adverteren

U kunt uw naast het hebben van een Google+ pagina, tevens op Google adverteren. Op die manier trekt u nieuwe potentiële klanten naar uwe website die wellicht anders niet zo snel uw website gevonden zouden hebben. WebJoel adviseert u graag bij uw wensen omtrent het adverteren op Google.

 

Kosten Google+ pagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Google+ pagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Google+ Beheer of Adverteren op Google. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.