Facebook laten beheren

Bijna iedereen heeft een Facebook account, dus binnen uw bedrijf kan dit ook zeker niet meer missen. Wel kan het beheren hiervan veel tijd en energie kosten die u en uw personeel wellicht liever besteden aan andere belangrijke zaken.

Full-service facebook beheer

Bij WebJoel kunt u uw Facebook bedrijfspagina laten beheren zodat u er zeker van bent dat uw Facebookpagina actief is en blijft. WebJoel zorgt voor de interactie met uw volgers op basis van uw eigen wensen. U geeft zelf aan wat er via uw Facebookpagina wordt verspreid en hoe vaak.

Het is belangrijk dat uw Facebookpagina actief is, zo weten uw volgers dat u nog mee doet en dit kan u potentieel gezien nieuwe klanten opleveren. Zeker als u op de juiste manier met uw doelgroep communiceert liggen hier grote kansen. WebJoel neemt u graag het volledige beheer uit handen middels een full-service concept waarbij u enkel nog maar hoeft aan te geven wat wij voor u via uw Facebookpagina gaan verspreiden.

 

Facebook bedrijfspagina laten maken

Als u zelf nog helemaal geen Facebook bedrijfspagina's heeft dan kan WebJoel dit voor u verzorgen. Wij zorgen voor een professioneel en zakelijk ogende bedrijfspagina. Uw zakelijke Facebook pagina sluit hiermee aan op uw eigen huisstijl of website.

 

Facebook Adverteren

Een bedrijfspagina hebben op Facebook is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Facebook te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Facebook meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. WebJoel adviseert en helpt u hier graag bij. Lees meer over adverteren op facebook.

 

Kosten Social Media Beheer

De kosten van Facebook Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Facebookpagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.