Facebook bedrijfspagina laten maken

Laat een Facebook bedrijfspagina maken

Als u nog geen Facebookpagina heeft voor uw bedrijf dan is WebJoel u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

Professionele Facebook bedrijfspagina

Bij WebJoel kunt u uw Facebook bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw Facebook bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Facebook. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijfspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Facebookpagina kan vandaag de dag niet meer missen.

Facebook beheer

Het beheren van uw zakelijke Facebookpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Facebookpagina uit handen.

Kosten Facebookpagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Facebookpagina zijn éénmalig €179,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Facebook Beheer of Adverteren op Facebook. Vraag hiervoor gerust een offerte aan.
Warom een Facebook bedrijfspagina?

Een social media bedrijfspagina heeft een positief effect op uw online zichtbaarheid en vindbaarheid


Bereik een breder publiek

Een facebook pagina helpt mee om uw online vindbaarheid te vergroten

Uit te breiden met adverteren op facebook

Direct en persoonlijke contact met uw doelgroep

Lage tarieven, hoge effectiviteit

Twitter bedrijfspagina laten maken door WebJoel?

Vraag een offerte aan!