Website onderhoud

U kunt uw website of webshop desgewenst ook door WebJoel laten onderhouden en beheren. WebJoel verzorgt voor u dan een frequente backup, het tijdig installeren van beveiligingsupdates enz. Dit is niet verplicht maar wel aan te raden, tenzij u dit zelf kunt. De kosten van het herstellen van fouten n.a.v. een verouderd systeem zijn vaak hoger dan de jaarlijkese kosten voor odnerhoud van uw website of webshop. Het onderhouden en up-to-date houden van uw website kan veel tijd in beslag nemen. Niet iedereen heeft die tijd of vindt dit een leuke bezigheid, sommige mensen kiezen liever voor het gemak, wat de reden ook is, bij WebJoel kunt u zorgeloos online zijn en uw website zorgen aan ons overlaten. U leest op deze pagina wat wij allemaal voor u kunnen doen.

 

Contentbeheer

Handig als u zelf geen tijd heeft om uw content te beheren

Als u geen tijd hebt om uw inhoud te veranderen, dan kan WebJoel Webdesign dit voor u doen. Webjoel kan voor u tekst toe voegen of verwijderen en bijv. foto’s plaatsen. Ook het toevoegen of verwijderen van pagina's is een mogelijkheid. Handig als u zelf geen tijd of kennis heeft om dit te beheren.

Website / Webshop Onderhoud

Een veilige website is van groot belang

Uw website of webshop regelmatig onderhouden is net zo vanzelfsprekend als dat u uw auto tijdig een onderhoudsbeurt geeft. Doet u dit niet dan zal uw website op den duur gebreken kunnen gaan vertonen die vaak met tijdig onderhoud zijn te voorkomen. Als u zelf niet de kennis heeft dit te doen, dan kan WebJoel dit voor u verzorgen.

Zelf onderhouden of beheren

U kunt uw website ook zelf beheren.

Wat is makkelijker dan het beheren van uw eigen website en u zelf geen kennis van HTML, PHP mySQL of Webdesign heeft? Of als u zelf uw onderhoud kunt verzorgen. Pas uw eigen teksten en schrijf nieuws items zelf. Pas uw eigen menu's en zet pagina's offline. Alles wat u op uw website ziet daar kunt u controle over uitoefenen. Kunt of wilt u dit niet zelf, dan kan WebJoel dit uiteraard voor u verzorgen zoals hierboven beschreven.

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

010 78 68 000 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier

Professionele, zakelijke websites en webshops tegen een scherp tarief. Altijd mobiel vriendelijk en op basis van Joomla, Wordpress of OpenCart. Wij adviseren u graag welk systeem voor u het beste werkt.

Joomla Websites

Voor de meeste projecten raadt WebJoel een Joomla website aan


Wordpress Websites

Toch liever Wordpress voor uw Project? Ook dat kan bij WebJoel!


Opencart Webshop

Webshops levert WebJoel op basis van OpenCart, met of zonder iDEAL