Website laten maken

 

U wilt een website laten maken? Als u een bedrijf heeft dan komt u vroeg of laat op een punt dat u een website nodig heeft. Tegenwoordig is als bedrijf het niet hebben van een website ondenkbaar. Uw klanten bevinden zich online en zoeken naar producten of diensten zoals die van u. Als u een website wilt laten maken dan is WebJoel u daarbij graag van dienst. Een website moet voldoen aan uw hoge eisen en daarom zal WebJoel deze uitvoerig met u bespreken alvorens de website voor u wordt gemaakt. Het is natuurlijk spannend om een website te laten maken, WebJoel helpt u graag op weg om uw wensen en eisen samen te smelten tot een uitvoerbaar plan. Op deze manier kunt u een website laten maken op basis van uw eigen wensen.

 

Professionele website laten maken

U kunt bij WebJoel een professionele website laten maken. Wij maken websites in alle soorten en maten en voor verschillende doeleinden. Onze passie is om voor elke klant een uniek eindresultaat te leveren die precies past bij de boodschap die hij of zij wil uitdragen. De website die u laat maken is immers uw visitekaartje. Samen met u bepalen wij de opzet en inhoud van uw ideale website. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw website past binnen uw eigen huisstijl.

 

Responsive website laten maken

Tegenwoordig bevinden veel mensen zich online op mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en netbooks of laptops. Het verschilt dus nogal op wat voor scherm iemand uw website bezoekt, het ene scherm is kleiner dan het andere en u kunt zich voorstellen dat dit de gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid van uw website kan beïnvloeden. Gelukkig is hier een oplossing voor en dit noemen we 'Responsive Websites'. Een responsive website past zich altijd aan, afhankelijk van de schermgrootte waarop de website bekeken wordt. Dit houdt in dat de website dus altijd goed leesbaar is, ongeacht op wat voor apparaat uw bezoeker de website bekijkt. Bij WebJoel leveren wij (zo mogelijk) standaard alle websites responsive.

 

Kosten website laten maken.

De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk uiteenlopen en is vaak afhankelijk van de grootte van de website. Voor een gedegen advies en goede prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Website laten maken?

Als u een website wilt laten maken dan is WebJoel u daarbij graag van dienst.

Een website moet voldoen aan uw hoge eisen en daarom zal WebJoel deze uitvoerig met u bespreken alvorens de website voor u wordt gemaakt. Het is natuurlijk spannend om een website te laten maken, WebJoel helpt u graag op weg om uw wensen en eisen samen te smelten tot een uitvoerbaar plan. Op deze manier kunt u een website laten maken op basis van uw eigen wensen.

Webdesign

Bij een functionele website hoort een professioneel en responsive design.

Als u een website wilt laten maken dan heeft u ook een design nodig, dit is immers het uiterlijk van uw website dat moet passen bij uw eigen stijl. Hoe u uw website eruit wilt laten zien bepaalt u helemaal zelf. Uw wensen worden voor u verwerkt in het uiteindelijke resultaat van uw website. U kunt bij WebJoel kiezen uit meer dan 10.000+ designs voor uw website of webshop, allemaal mobiel vriendelijk!

Joomla, Wordpress of Opencart?

WebJoel adviseert u graag welk systeem het beste bij u past.

Bij WebJoel kunt u een website laten maken in Joomla en Wordpress en een webshop in Opencart. Met deze systemen kunt u zelf gemakkelijk uw eigen content beheren en eventueel zelfs uitbreiden. Op deze manier hoeft u niet zelf te leren een een website te maken maar kunt u de door ons gemaakte website zelf makkelijk onderhouden. Uiteraard kunt u bij WebJoel ook terecht voor een HTML website.

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

06 555 09 561 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier

Professionele, zakelijke websites en webshops tegen een scherp tarief. Altijd mobiel vriendelijk en op basis van Joomla, Wordpress of OpenCart. Wij adviseren u graag welk systeem voor u het beste werkt.

Joomla Websites

Voor de meeste projecten raadt WebJoel een Joomla website aan


Wordpress Websites

Toch liever Wordpress voor uw Project? Ook dat kan bij WebJoel!


Opencart Webshop

Webshops levert WebJoel op basis van OpenCart, met of zonder iDEAL