Remote Support

Remote Support, oftewel Support op afstand. Hiermee is het mogelijk om op afstand problemen met uw website op te lossen. Het voordeel is dat u live kunt volgen wat er gebeurt en dit eventueel later zelf kunt doen. Zo kunt u vanaf elke plek support ontvangen, waar u maar wenst!

 

Onderhoud op afstand

U wilt uw website onderhouden maar u weet niet waar u moet beginnen, handig dat WebJoel u dus op afstand kan helpen met het onderhoud van uw website of webshop. U kunt live volgen wat er gebeurt en kunt dit eventueel dan later zelf doen.

Training op Afstand

WebJoel kan op u op afstand trainen in het gebruik van Joomla en Wordpress. Alle onderwerpen die u belangrijk vindt en handelingen die u wilt leren zijn het uitgangspunt, elke training is dus volledig op basis van uw vraag.

Kosten Remote Support

U betaalt voor Remote Support het uurtarief. Bij meerdere uren kunt u gebruik maken van gereduceerde urenbundels. Wilt u meer weten over remote support? Neem dan even vrijblijvend contact op.

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

010 78 68 000 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier

Professionele, zakelijke websites en webshops tegen een scherp tarief. Altijd mobiel vriendelijk en op basis van Joomla, Wordpress of OpenCart. Wij adviseren u graag welk systeem voor u het beste werkt.

Joomla Websites

Voor de meeste projecten raadt WebJoel een Joomla website aan


Wordpress Websites

Toch liever Wordpress voor uw Project? Ook dat kan bij WebJoel!


Opencart Webshop

Webshops levert WebJoel op basis van OpenCart, met of zonder iDEAL