Joomla Training

Bent u nog niet bekend met Joomla, of wilt u iemand anders kennis laten opdoen? WebJoel kan u trainen in het gebruik van Joomla. WebJoel kan bij u op locatie een Joomla training verzorgen. Dit kan op individuele basis maar ook in groepsverband. Bij een training op locatie wordt er op een interactieve wijze kennis gemaakt met de mogelijkheden die Joomla biedt en natuurlijk hoe u hiermee omgaat.

 

Training op Afstand

Voor kleine problemen en vragen kan WebJoel Training op Afstand inzetten. Via Remote Support krijgt u dan uitleg en antwoord op uw vragen en nemen we samen de gewenste stappen door. Training op Afstand is ideaal als u weinig tijd heeft maar toch snel moet weten hoe iets werkt.

Training op Maat

Indien een er een training wordt gegeven op locatie dan zal er van te voren een plan worden opgesteld over de punten die u wilt leren, op basis hiervan zal de training worden ingericht. Alle onderdelen die in de training naar voren komen zijn leerwensen die u zelf van te voren kunt aangeven. Geen enkele training is dus gelijk.

Kosten Joomla Training

De kosten voor een Joomla training zijn afhankelijk van het aantal personen die aan een training deelnemen. De kosten worden per persoon berekent. De kosten per persoon worden lager indien er meer personen aan een training deelnemen. Neem vrijblijvend contact op.

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

010 78 68 000 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier

Professionele, zakelijke websites en webshops tegen een scherp tarief. Altijd mobiel vriendelijk en op basis van Joomla, Wordpress of OpenCart. Wij adviseren u graag welk systeem voor u het beste werkt.

Joomla Websites

Voor de meeste projecten raadt WebJoel een Joomla website aan


Wordpress Websites

Toch liever Wordpress voor uw Project? Ook dat kan bij WebJoel!


Opencart Webshop

Webshops levert WebJoel op basis van OpenCart, met of zonder iDEAL