Intranet laten maken

 

Intranet laten maken? Bij WebJoel kunt u een gebruiksvriendelijk en effectief Intranet laten bouwen voor uw bedrijf.

Het laten maken van een Intranet kan de volgende stap zijn in het professionaliseren van uw organisatie. Via een Intranet kunt u uw medewerkers toegang geven tot een beveiligde omgeving, waarop zij toegang krijgen tot bedrijfsinformatie en verschillende bedrijfsprocessen. WebJoel maakt uw Intranet volledig op basis van uw wensen en input.

 

Professioneel intranet laten maken

Om te komen tot een professioneel intranet voor uw organisatie, zal WebJoel samen met u bespreken, hoe uw intranet het meest effectief kan worden ingezet. De behoefte van uw Intranet benodigdheden, hangt sterk af van uw bedrijfsactiviteiten en het aantal medewerkers binnen uw organisatie. Welke processen en welke informatie wilt u voortaan via het Intranet aanbieden? U kunt hierbij denken aan toegang tot documenten, urenregistraties, kennisbank, nieuws/mededelingen en afdelingsinformatie en vele andere zaken. Bij een Intranet laten maken betrekt WebJoel u bij het volledige proces, van het designvoorstel tot de uiteindelijke oplevering. Uiteraard zal uw intranet worden gemaakt op basis van uw (eventuele) eigen huisstijl. Op deze manier krijgt u een Intranet die volledig voldoet aan uw behoefte en waarmee u uw organisatie tot een hoger niveau tilt.

 

Responsive intranet laten maken

Tegenwoordig bevinden veel mensen zich online op mobiele apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en netbooks of laptops. Het verschilt dus nogal op wat voor scherm iemand uw website bezoekt, het ene scherm is kleiner dan het andere en u kunt zich voorstellen dat dit de gebruiksvriendelijkheid en leesbaarheid van uw intranet kan beïnvloeden. Gelukkig is hier een oplossing voor en dit noemen we 'Responsive Design'. Een responsive design past zich altijd aan, afhankelijk van de schermgrootte waarop het intranet bekeken wordt. Dit houdt in dat het intranet dus altijd goed leesbaar is, ongeacht op wat voor apparaat uw bezoeker het intranet bekijkt. Bij WebJoel leveren wij standaard alle intranet in een responsive design.

 

Kosten intranet laten maken.

De kosten voor het laten maken van een intranet kunnen sterk uiteenlopen en is vaak afhankelijk van de grootte en van de wensen m.b.t. de functionaliteiten van het intranet. Voor een gedegen advies en goede prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

010 78 68 000 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier