Contentbeheer & Copywriting

Een website up to date houden kan best veel werk zijn en veel tijd in beslag nemen. WebJoel ondersteunt u graag bij het beheren van uw website. WebJoel zorgt er dan samen met u voor dat uw content altijd klopt en er geen informatie mist of onjuist is. WebJoel kan voor u het content beheer verzorgen. Dit houdt in dat u de gewenste content aanlevert en dat WebJoel deze voor u op de gewenste plek zet. Dit is vooral handig als u veel content heeft die regelmatig wijzigt. U bepaalt uiteraard zelf wanneer nieuwe content wordt geplaatst of bestaande content wordt aangepast.

 

Copywriting

De impact van uw tekst hangt af van de kracht van uw boodschap.

Uw website moet vertellen wat u doet en vooral waarom uw klanten bij u moeten zijn. Daarnaast moeten uw teksten zodanig zijn ingericht dat u ook goed gevonden kunt wordne door zoekmachines. Het schrijven van teksten kan een lastige klus zijn. Goede teksten maken de juiste connectie met uw doelgroep of klanten. Door zaken juist en goed te formuleren kunt u de juiste mensen aanspreken en dit ziet u weer terug in uw omzet. Copywriting kan dus cruciaal zijn voor het bereiken van uw doelen.

Write for action

Zorg dat uw teksten klanten bewegen voor u te kiezen.

Als bezoekers of potentiele klanten uw website bezoeken is het wel zo fijn dat zij worden geprikkeld en uitgenodigd om indien relevant, contact met u op te nemen voor meer informatie, een offerte of een bestelling. WebJoel noemt dit Write for Action. WebJoel maakt uw teksten zo op dat deze uitnodigen om contact op te nemen. U weet als geen ander wat uw bezoekers of klanten belangrijk vinden, daarom zal WebJoel in samenspraak met u de teksten samenstellen voor een zo goed mogelijk resultaat.

SEO Optimalisatie

Goed gevonden worden is essentieel voor succes op het internet.

U wilt ook dat uw website te vinden is op het internet. WebJoel Webdesign meldt uw website aan bij diverse zoekmachines zoals Google, MSN Search en Bing. WebJoel Webdesign kan ook samen met u uw website beoordelen om te zien of uw website zoekmachine optimalisatie door middel van SEO nodig heeft, dit is door de juiste zoekwoorden te kiezen en de juiste teksten te schrijven, een betere positie in Google te bemachtigen

Offerte of vragen? Bel gerust, dagelijks (7 dgn p/w) tussen 09:00-23:00

010 78 68 000 U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier

Professionele, zakelijke websites en webshops tegen een scherp tarief. Altijd mobiel vriendelijk en op basis van Joomla, Wordpress of OpenCart. Wij adviseren u graag welk systeem voor u het beste werkt.

Joomla Websites

Voor de meeste projecten raadt WebJoel een Joomla website aan


Wordpress Websites

Toch liever Wordpress voor uw Project? Ook dat kan bij WebJoel!


Opencart Webshop

Webshops levert WebJoel op basis van OpenCart, met of zonder iDEAL