Adverteren op Twitter

Het hebben van een twitterpagina is leuk, echter het trekken van bezoekers naar uw website of het genereren van volgers voor uw twitterpagina kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met een groot netwerk een heel eind komen maar niet elk bedrijf heeft dit of heeft de tijd hierop te wachten, met Twitter advertenties kan men dit proces versnellen.

Advertenties tonen op Twitter

Op Twitter is het mogelijk relevante advertenties te tonen tussen de normale tweets in een tijdlijn of een gesponsorde trend te plaatsen. Zo kunt u toch zichtbaar zijn in voor mensen die niet bekend zijn met uw bedrijf, product of dienst of met mensen die u niet op twitter volgen. Een sterke advertentie met een unieke boodschap kan op Twitter viraal gaan, het kan dus erg lucratief zijn uw doelgroep via Twitter te benaderen via een advertentie.

 

Twitter advertentie account opzetten

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Twitter advertentie account, dan is WebJoel u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Twitter advertentie account startklaar wordt opgeleverd, inclusief uw eerste campagne en 2 varianten advertenties. Hierna kunt u zelf met uw Twitter advertentie account aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Twitter advertentie beheer

Het beheren van uw Twitter advertenties kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Twitter advertenties uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Twitter

De kosten voor het adverteren op Facebook hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de sociale relevantie van uw advertentie zijn hierop van invloed. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Twitter.


Meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op indien u aanvullende vragen heeft via 010-200 4144 of stuur een email via ons contactformulier.