Adverteren op LinkedIn

Het hebben van een Linkedin pagina is leuk, echter het trekken van bezoekers naar uw website of het genereren van volgers voor uw Linkedin pagina kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met een groot netwerk een heel eind komen maar niet elk bedrijf heeft dit of heeft de tijd hierop te wachten, met Twitter advertenties kan men dit proces versnellen.

Advertenties tonen op Linkedin

Op Linkedin is het mogelijk relevante advertenties te tonen. Zo kunt u toch zichtbaar zijn in voor mensen die niet bekend zijn met uw bedrijf, product of dienst of met mensen die u niet op Linkedin volgen. Veel professionals bevinden zich op Linkedin, dus hier adverteren kan erg lucratief zijn.

 

Linkedin advertentie account opzetten

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Linkedin advertentie, dan is WebJoel u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Linkedin advertentie startklaar wordt opgeleverd. Hierna kunt u zelf met uw Linkedin advertentie aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Linkedin advertentie beheer

Het beheren van uw Linkedin advertenties kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Linkedin advertenties uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Linkedin

De kosten voor het adverteren op Facebook hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de sociale relevantie van uw advertentie zijn hierop van invloed. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Twitter.


Meer weten?

Neemt u gerust contact met ons op indien u aanvullende vragen heeft via 010-200 4144 of stuur een email via ons contactformulier.