Adverteren op Google (Adwords)

Het hebben van een website is leuk, echter het genereren van relevante bezoekers kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met SEO een heel eind komen maar dat kost vaak veel tijd en niet iedereen heeft die tijd of wil afwachten, met SEA(Search Engine Advertising) kan men dit proces versnellen.

Advertenties bij zoekresultaten

Op Google is het mogelijk relevante advertenties te tonen boven, naast en onder de zoekresultaten. Als iemand dus zoekt naar producten of diensten zoals die van u, dan is het mogelijk om ervoor te zorgen dat u middels een advertentie toch getoond wordt bij een zoekopdracht, daar waar dat normaal gesproken niet zo is of daar waar uw positie normaal gesproken veel lager is.

Door relevante zoekwoorden te koppelen aan uw advertentie(s) op Google zorgen we ervoor dat er relevante bezoekers naar uw website worden geleid. Want zonder relevante bezoekers ligt het succes van uw website ver weg. Zorg er dus voor dat men u kan vinden!

 

Google Adwords account opzetten

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Adwords account, dan is WebJoel u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Adwords account startklaar wordt opgeleverd, inclusief uw eerste campagne en 2 varianten advertenties. Hierna kunt u zelf met uw Google Adwords account aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Adwords beheer

Het beheren van uw Adwords Account kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Adwords account uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw zoekwoorden of advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Google Adwords

De kosten voor het adverteren op Google Adwords hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de relevantie van uw advertentie en zoekwoorden zijn hierop van invloed. In feite is de regel, hoe hoger uw advertentie op google wordt getoond, hoe meer u betaalt. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Google Adwords.