Adverteren op Facebook

Het hebben van een facebookpagina is leuk, echter het trekken van bezoekers naar uw website of het genereren van likes voor uw pagina kan een lastige klus zijn. Uiteraard kunt u met met een groot netwerk een heel eind komen maar niet elk bedrijf heeft dit of heeft de tijd hierop te wachten, met Facebook advertenties kan men dit proces versnellen.

Advertenties tonen op facebook

Op Facebook is het mogelijk relevante advertenties te tonen op verschillende plekken. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de rechterkant van de pagina of in iemands tijdlijn. Zo kunt u toch zichtbaar zijn in voor mensen die niet bekend zijn met uw bedrijf, product of dienst. Een sterke advertentie met een unieke boodschap kan op Facebook viraal gaan, het kan dus erg lucratief zijn uw doelgroep via Facebook te benaderen via een advertentie

Door verschillende instellingen kunt u precies uw doelgroep aangeven voor uw advertentie zodat alleen relevante bezoekers uw advertenties te zien krijgen en de kans op succes van uw campagne wordt vergroot.

 

Facebook advertentie account opzetten

Als u zelf moeite heeft met instellen van uw Facebook advertentie account, dan is WebJoel u daarbij graag van dienst. Wij zorgen er dan voor dat uw Facebook advertentie account startklaar wordt opgeleverd, inclusief uw eerste campagne en 2 varianten advertenties. Hierna kunt u zelf met uw Facebook advertentie account aan de slag of het beheer aan ons overlaten. Alles is mogelijk.

 

Facebook advertentie beheer

Het beheren van uw Facebook advertenties kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. WebJoel neemt u graag het beheer van uw Facebook advertenties uit handen. Wij beheren dan voor u uw advertenties, zorgen dat deze up-to-date blijven en passen daar waar nodig uw advertenties aan de actualiteit aan.

 

Kosten Adverteren op Facebook

De kosten voor het adverteren op Facebook hangt van verschillende factoren af. Zowel uw concurrentie, de positie van uw advertentie als de sociale relevantie van uw advertentie zijn hierop van invloed. In feite is de regel, hoe beter de positie van uw advertentie, hoe meer u betaalt. Wij adviseren u graag omtrent uw budget en biedstrategie op Facebook.